Home-image

Openstaande vacatures

Over SOCIAL.INC

Let’s reinvent social together.

Ook jou valt het vast op: als merk moet je meer doen op social. Nu social commerce de opmars maakt, TikTok nummer drie is en we de metaverse induiken, kom je niet meer weg met een makkelijke inhaker. Wat vroeger werkte is nu niet meer vanzelfsprekend.

En SOCIAL.INC speelt hier haarscherp op in.

Hoe? Door beter te doen. We zijn niet groot geworden door 13 jaar lang hetzelfde riedeltje te herhalen. Dus klopt een A-merk bij ons aan, dan gaan wij verder. Of we nu hun branding doen, een toffe campagne maken of video’s produceren.

SOCIAL.INC is geen u-vraagt-wij-draaien, maar een u-vraagt-en-wij-vragen-door bureau. En als onderdeel van de Matter content agency, maken we altijd iets wat meer is dan de klant verwacht.

Data en creativiteit spelen hierin de hoofdrol met een sterke strategische basis. Want zonder de een maak je de ander niet succesvol. Dat betekent dat we onze klanten en onszelf moeten uitdagen, ook op maatschappelijk vlak. Social zijn is immers bijdragen aan een betere wereld.

En ons team is ons anker. Vraag je een oud-SOCIAL.INC’er wat ons zo leuk maakt, dan is dat het eerste wat je hoort. Het klinkt cliché, maar hier ben je geen rugnummer.

Elkaar het beste werk gunnen zit in ons DNA. Je doet nooit alleen een klus, maar werkt samen, voorziet elkaar constructief van feedback, pitcht op wat je bij je past en viert successen.

Enfin, gooi het allemaal in een blender en je krijgt SOCIAL.INC. Een gemotiveerde groep mensen die met jou content wil maken waar mensen over 10 jaar van zeggen: ‘deze club begreep het.’ Kortom, let’s reinvent social…

Juist.

Ons helpen het wiel opnieuw uit te vinden? Je kan morgen al aan de slag. Het enige dat je hoeft te doen is links op een van de vacatures te klikken en te solliciteren.